Kirjanpito / Rästikirjanpito

Kun kirjanpito on rästissä, ota yhteyttä meihin niin huolehdimme sen ajan tasalle. Näin voit rauhassa jatkaa yritystoimintaasi tietäen, että rästikirjanpito on luotettavien ammattilaisten käsissä. Käymme kaikki tarvittavat yksityiskohdat läpi kanssasi huolellisesti, minkä jälkeen suunnittelemme ja toteutamme rästikirjanpidon tilanteen vaatimassa aikataulussa. Oli rästikirjanpitosi sitten miten laaja tahansa, käymme materiaalisi ja yrityksesi olemassa olevan kirjanpidon läpi ja kartoitamme sinulle listan tarvittavista toimenpiteistä. Olemme erikoistuneet rästikirjanpitoihin ja osaamme kokemuksesta reagoida ja toimia tilanteen vaatimalla tavalla.

 

Milloin kirjanpito muuttuu rästikirjanpidoksi?

Kun kirjanpito on jäänyt kesken tai kokonaan tekemättä, puhutaan rästikirjanpidosta. Yleisesti ottaen kirjanpito muuttuu rästikirjanpidoksi silloin, kun yrityksen tai muun toimijan ilmoitukset lähtevät toistuvasti myöhässä tai niitä ei tehdä laisinkaan. Vaikka rästikirjanpitoa olisi jopa vuoden ajalta, ei vielä ole syytä luovuttaa tai varsinkaan antaa asian olla. Missään nimessä asiaa ei myöskään tarvitse ratkaista yksin, sillä rästikirjanpidon hoitoon löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

 

Kirjanpito rästissä? Ei huolta, me hoidamme rästikirjanpitosi luotettavasti!

Rästikirjanpidon tarvetta ei kannata hävetä – tekemättä jääneet ilmoitukset ja kirjaukset on mahdollista hoitaa kuntoon hyvillä mielin. Kirjanpidon jääminen rästiin ei ole ollenkaan harvinaista ja se voi johtua monesta syystä. Rästikirjanpito on tyypillistä aloittavalle yritykselle, sillä yritystoiminnan käynnistämiseen voi liittyä monia ennestään vieraita toimintatapoja, vaatimuksia ja yksityiskohtia. Kiireen ja tuntemattomien asioiden tulvassa kirjanpito on saattanut jäädä hoitamatta. Myös muut liiketoimintaan vaikuttavat inhimilliset syyt, kuten taloudellinen tilanne tai tapahtumat yksityiselämässä voivat johtaa asioiden tekemättä jättämiseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi juuri kirjanpitoon liittyvien tositteiden ja ilmoitusten hoitaminen. 

Muista, että rästikirjanpidon saattaminen ajan tasalle on ainoa tapa saada yrityksen lakisääteiset asiat kuntoon. Ei haittaa, vaikka paperisi olisivat muovipussissa ja kirjeet avaamatta. Me hoidamme kaiken puolestasi.

 

CSC Oy saattaa rästikirjanpitosi lain ja vaatimusten edellyttämään tilanteeseen.

Ota nopeasti yhteyttä, niin aloitetaan saman tien toimet kirjanpitosi ajantasaistamiseksi. Katsomme kirjanpitotietosi kaikilta rästikuukausilta tai rästivuosilta sekä käymme läpi materiaalisi, kuittisi, laskusi, huomautuksesi ja muut tositteesi. Tapahtumien määrän kartoittamalla pystymme laatimaan selkeän ja luotettavan tarjouksen rästikirjanpidon hoitamiseksi.

 

Pyydä tarjous!

Puh: +358(0)400-997 050
info.cscoy@gmail.com