Talous- ja lakipalvelut

Talouspalvelut yrityksellesi

CSC Oy hoitaa kaikki yrityksesi talouspalvelut. Palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä ja yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä kaikissa talouden hallintaan liittyvissä asioissa. Meiltä saat luotettavasti juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiisi suunnitellut talouspalvelut. Hoidamme vaivattomasti haastavat ja suurempaakin työtä vaativat tehtävät ja toimimme rehdisti ja avoimesti jokaisen asiakkaan kanssa. Talouspalvelumme koostuvat muun muassa talouden suunnittelupalveluista, maksuliikennepalveluista sekä erilaisten avustus-, takaus- ja rahoitushakemuksien laatimisesta. Voit kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi talouteen liittyvissä asioissa tilanteesta riippumatta.

 

Pitkä kokemus talouspalveluiden toteuttamisesta

CSC Oy:lla on kattava kokemus erilaisista yritystalouden järjestelyistä ja suunnittelusta. Huolehdimme kuukausi- ja vuositasolla useiden eri tahojen talouspalveluista ja tuotamme asiakkaiden tarpeisiin sopivat raportit, asiakirjat ja ilmoitukset. Talouspalveluihimme kuuluu myös yrityksen taloudellisen tilanteen seuraaminen paremman päätöksenteon mahdollistamiseksi. Talouden seuraaminen jää helposti taka-alalle – talouspalveluidemme avulla yrityksesi talous pysyy hallinnassa ilman, että joudut keskittämään omia resurssejasi siihen. Hoidamme talouspalvelut tarvittaessa myös projektiluonteisesti.

 

Lakipalvelut

CSC Oy tarjoaa luotettavat lakipalvelut vankalla kokemuksella. Meiltä saat lakipalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Autamme yrityksiä kaikissa lakiasioissa tilanteen laajuudesta tai vakavuudesta riippumatta. 

Lakipalveluidemme avulla varmistat, että asiasi selvittämisen tukena on ammattitaitoiset lakimiehet ja että lakiasiasi ovat kunnossa myös jatkossa. Lakipalveluissa otamme aina tarkasti selvää tilanteen taustoista sekä laajuudesta ja kartoitamme mahdolliset toimintamallit yhdessä asiakkaan kanssa. Meille on tärkeää tarjota ihmisläheistä lakipalvelua, oli kyseessä sitten kuinka suuri tai pieni toimija tahansa.

 

Lakipalveluitamme ovat muun muassa:

  • Monipuolisten lakiasiakirjojen laatiminen
  • Riitaiset konkurssit
  • Riitaiset saatavat
  • Yksityishenkilöiden ja yritysten velkajärjestelyt
  • Yhtiö- ja sopimusoikeus
  • Yrityksen perustaminen ja luovuttaminen
  • Konkurssioikeus
  • Yritysjärjestelyt ja yhtiömuodon muutokset
  • Osuuskuntien ja asunto-osakeyhtiöiden lakiasiat

 

Lakipalvelut yhtiömuodosta riippumatta

Asiakkaanamme saat aina huolellista lakipalvelua yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä. Meillä on kokemusta lukuisista eri alojen ja tahojen neuvottelutilanteista sekä sopimusten käsittelyistä. Osaamista löytyy myös esimerkiksi kiinteistön myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen liittyvien erimielisyyksien sekä rahoitusasioiden ratkaisusta. Huolehdimme asiakkaamme edusta ja hoidamme riitaisimmatkin tilanteet selkeästi, rehellisesti ja avoimesti. Tiivis yhteistyö on tärkeä lähtökohta lakiasioiden käsittelyyn.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lakipalveluistamme!

Kerro meille asiastasi ja teemme sinulle tapauskohtaisen tarjouksen! Meiltä saat tueksesi lakiasioiden luottopelaajan tai vastaavasti saat meiltä lakipalvelut myös yksittäisiin tapauksiin. Sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, minkälaisia lakipalveluita tarvitset. Me autamme ja kartoitamme tilanteen yhdessä kanssasi. Ota yhteyttä! Hinnat alkaen 135 euroa + alv 24 % / tunti.

 

Tiedustelut:

Ilmo Hakkarainen, lakimies, OTK.
Puh +358(0)400-997 831
ilmoh.cscoy@gmail.com